Danish Faixaal's FotoPage

By: Rosita Samsudin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 11-Mar-2010 06:36 Email | Share | | Bookmark
Danish @ 4 yr

 
 
 
View all 6 photos...


Pejam celik pejam celik Danish sudah 1460 hari menemani mama & papa


Selamat Ulang Tahun Sayang.... semoga sentiasa diberkatiNya


Wednesday, 24-Feb-2010 05:15 Email | Share | | Bookmark
Klik2 Sana Sini

 
 
 
View all 30 photos...
Semenjak demam FB ni, FP dah dianaktirikan....

Gambar2 semasa percutian di KB semasa Tahun Baru Cina.
Esok, pulak balik Sarawak..cuti lagi...

Macam rasa gaji buta pulak bulan ni...asyik cuti ajer...cuti umum, cuti tahunan, cuti sakit....



Tuesday, 1-Dec-2009 03:02 Email | Share | | Bookmark
Exploring E520

Rose is red
Merah lagi
Terlebih terang la plakk
View all 12 photos...
Berjinak2 dgn DSLR plak....


Monday, 14-Sep-2009 04:20 Email | Share | | Bookmark
Daripada ......

Dah 9 bulan +
 
Manis tak saya?
View all 8 photos...
Dah nak masuk Syawal, baru sempat hapdate ni....


Daripada belajr duduk, sekarang Dziya dah belajar berdiri and bertatih...


Daripada tak der gigi, dah naik 6 batang gigi....


Dengan kesempatan ni, saya dan keluarga ingin mengucapkan Salam Ramadhan & Syawal buat rakan2 semua.


Thursday, 6-Aug-2009 08:01 Email | Share | | Bookmark
Ekspresi ttg topi..

Ho ho ho...
Jgn tersilap dgn anak eskimo
Belum Xmas dah melaram topi santa
View all 10 photos...
Dah naik 1 inci habuk kat FP ni.... baru sempat nak upload. Bila waktu terluang, FP pulak buat hal tak kenal dengan sesiapa... pergh.... (kononnya alasan tak hapdat FP la tu)

Dah la sekarang ni macam2 web site sosial networking, sekarang ni baru2 nak berjinak2 dengan facebook.... Dah tu terjebak dengan Farm Buddy..... adooooi... (lagi kurang masa nak jenguk FP maksudnya )

Baru2 ni, terjumpa topi santa Danish... pakaikan kat adik Dziya. Sama tapi tak serupa, topi ajer sama, penerimaan terhadap pemakaian topi mmg tak sama.....


Danish & Dziya dgn topi yg sama


Terkini...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net